Laatste nieuws PDF Afdrukken E-mailadres

10 december 2016

presenteert:

20:30 uur (
zaal open: 19:30) - €7,50

Informatie en reserveringen
Frans en Nancy van Bergen
: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. / (077) 477 1317
Facebook:
https://www.facebook.com/MuziekpodiumThaliaBaarlo
Muziekpodium Thalia, Grotestraat 28, 5991 AW Baarlo (Peel en Maas)


12-19 oktober 2016: Scotland tour part III

Voor de 3e maal besluiten we op 'tour' te gaan in Scotland. Met een camper vertrekken we vanuit IJmuiden richting Newcastle en onze 1e bestemming (voor de 3e keer!) is 'The Old Station restaurant' in Speanbridge.

De eigenaren Ben en Vanessa Martin vragen ons tijdens de jamsessie vrijdagavond of we niet de volgende dag nog een keer bij hen willen spelen.
https://www.facebook.com/Old-Station-Restaurant
Na niet al te lang nadenken staan we dus, wederom in ruil voor een heerlijke maaltijd en drankjes 'on the house', de zaterdagavond nog een keer te spelen voor een volle eetzaal en krijgen we lovende reacties. Helaas zit een tweede jamsessie er niet in omdat we de volgende dag al vroeg naar de Isle of Skye moeten vertrekken.

Daar treffen we in het plaatsje Carbost de eigenaar van 'The Old Inn' aan die ons ook deze tour weer graag ziet komen.
https://www.facebook.com/TheOldInnSkye
Haggis (fingerlickin' good!), Fish 'n Chips en nog meer lokale heerlijkheden zijn onze beloning voor een middag musiceren voor een full house. We treffen er allerlei nationaliteiten en broeden nu op eventueel voor een Skye-tour in 2018..

Op 18 oktober rijden we onze gehuurde camper de ferry op waar we voor de tweede keer de fantastische Ierse zanger en gitarist Mike Hutchinson treffen.
De volgende ochtend zijn we allemaal blij weer op Nederlands bodem te zijn en kijken uit naar ons weerzien met onze geliefden thuis..

1 juli 2016: FFF A Day in the Hay

Het begint traditie te worden, de Friends, Fans & Family day van Take a Seat. Vorig jaar het unieke Roofconcert (2015), en dit jaar (2016) in juli  ‘A day in the hay’ oftewel ‘Take a Seat in the hay’.

 

Concert for family, friends 'n fans: FEEST!

10 November hebben we in onze nieuwe studio een concert gegeven voor de mensen die dicht bij ons staan. Deze reactie van een van de gasten spreekt voor zich:

Ik wil je nog even meegeven hoe vereerd ik mij voel dat je ons hebt uitgenodigd voor de "familie en fan" dag van Take a Seat.

Dat was ik zowiezo al maar zeker toen ik hoorde dat jullie slechts een beperkt aantal uitnodigingen konden versturen. Wauwie.

En een feest was het zeg. Bij thuiskomst waren we nog helemaal in hogere sferen.... echt aan het nagenieten van het moois van die middag en avond. Toen Ton vanmorgen opstand was het eerste wat hij zei: Wat een super optreden was dat gisteren".

We zijn ook blij dat we tot het laatst zijn gebleven want in die laatste sessie kwam jullie akoestische kant wel heel goed naar voren. Echt helemaal super.

Nog de complimentjes aan alle bandleden van Take a Seat voor de muziek en de gezelligheid. Wat een sfeer. En leuk hoe jullie div gasten uitnodigden. Echt gezellig.

Scotland, here we come again!

De tour naar Schotland vorig jaar krijgt een vervolg in mei 2014. De fantastische evaring in dit mooie land heeft ons doen belsuiten om weer de boot op te gaan en daar een aantal gigs te gaan spelen in lokale gelegenheden. We hebben er zin in!

Thuisconcert: een geslaagd concept!

De ervaring heeft geleerd dat de Take a Seat  thuisconcerten aanslaan, zowel bij het publiek als bij de band. Dicht bij het publiek is dé plek waar wij ons thuisvoelen. De reacties zijn erg motiverend om de ingeslagen weg te vervolgen.

10 November: Concert 4 Take a Seat-friends

We zijn druk  bezig met een het organiseren van een concert voor onze vrienden en trouwe fans. Dit vindt plaats in onze nieuwe muziekstudio in Belfeld. We willen hier, naast onze reguliere sets, ook ruimte geven voor andere muzikale invullingen.  Wat het exact gaat worden zijn we nog niet uit, maar het wordt  absoluut fun voor  onszelf én voor de vrienden natuurlijk. Helaas, gezien de  beperkte ruimte is dit concert alleen toegankelijk op uitnodiging......

Nieuw! Take a Seat Thuisconcert Tegoedbon!

krant

Klik op de foto hierboven voor een leuk krantenartikel....

Geen boekenbon, geen bioscoopbon maar een Take a Seat Thuisconcert Tegoedbon. Een uniek cadeau die je een échte live-muziekliefhebber gunt! Een klein uur durend unplugged liveconcert bij iemand thuis!

Reactie van een gast bij een van onze optredens in Schotland

Hi Guys

Hope you had a good journey home.

Again, thank you so much for such a brilliant evening. Can't remember when I last in the company
of such genuinely nice and talented people and sincerely hope we will keep in touch.

I've attached a link to the photo album I posted onto the Old Station Facebook page.
Please let me know if you would like to use any photos for your publicity etc.

I'll sign into your guestbook soon.

All the very best to you all.

Regards
Nic

Optredens in Schotland zijn geregeld!

Voor details kijk onder 'Agenda'.

MEI 2012: Schotland-tour

Op een goed moment in 2011 hebben we, bij een gezellige borrel, besloten een weekje te gaan touren in Schotland. Niet om het grote geld te gaan verdienen en ook niet om een platencontract binnen te slepen. Niets van dat. Waarom dan wel? Ieder had zo een eigen reden: Dominique en Ellis leek het wel eens gezellig om een weekje samen op te trekken, Bert wilde Schotland wel eens zien, Jos leek de overtocht zo leuk en Jan wilde de whisky wel eens proeven. Maar één reden hebben we gemeen: iedereen gaat voor de muziek; we willen de Schotse muziekscene in volle glorie zien, voelen en beleven. Schotland als het Walhalla van de Pub-music: spontaan, eerlijk en puur.

Na het nodige geregel, kostenberekeningen maken en data plannen, hebben we de overtocht geboekt en onze logeerplekken geregeld. Jan heeft een aanhangwagen kunnen lenen om onze PA en instrumentarium te vervoeren en zo vertrekt Take a seat per auto: oversees to Scotland! Van zaterdag 5 mei tot en met zondag 13 mei is Take a seat on tour in Scotland.

Nu (februari) rest ons nog om de optredens te organiseren; de rest komt dan vanzelf. Na onze tour, kun je onze ervaringen teruglezen op deze site. Wil je een (financiële) bijdrage leveren aan deze Schotlandtour van Take a seat, neem even contact met ons op. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Januari 2012: Website

We zijn begonnen aan de metamorfose van onze website.

Laatst aangepast op zondag 30 oktober 2016 16:07
 

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.