Archief 2010 PDF Afdrukken E-mailadres

SEPTEMBER 2010

Zondag 5 september (12.00 - 13.00 uur) treedt Take a Seat op bij bioscoop en Theater DOK6 aan het Raadhuisplein in Helden-Panningen. Dit optreden is ter ere van het evenement "Ride for the Roses". Meer informatie over dit evenement kunt u vinden op de website: Ride for the Roses.

AUGUSTUS, SEPTEMBER EN OKTOBER 2010

Deze maanden staan in het teken van 'gelegenheidsoptredens'. We worden veel gevraagd voor kleinere optredens, soms in huiselijke kring bij feestelijkheden, soms in een wat grotere setting voor een personeelsfeest of iets dergelijks. Bij al onze optredens vinden we contact met het publiek erg belangrijk. De meeste mensen kennen de doorgaans bekende popsongs wel, maar de akoestische uitvoering van Take a seat geeft daar een extra tintje aan.

JULI 2010

Zaterdag 3 juli staat Take a Seat weer op het podium als afsluiting van de openbare picknick in het Ringovenpark aan de Kerkstraat in Helden-Panningen georganiseerd door Wonen Limburg.

FEBRUARI 2010

We zijn erg blij met Jos Jacobs als nieuw bandlid bij Take a Seat. Vanaf begin 2010 hebben we Jos als opvolger van gitarist Karel. Jos is een ervaren muzikant. Jos gaat de band aanvullen met gitaar en mandoline, en ondersteunt natuurlijk onze veelstemmige zang.

 

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.