Archief 2011 PDF Afdrukken E-mailadres

DECEMBER 2011

Deze maand verzorgen we 2 optredens; een in een kleinere setting in Maasbree waar we een feestelijke gelegenheid opluisteren. Met het andere optreden bezorgen we zo’n 700 à 800 medewerkers van zorginstelling de Zorggroep een gezellige Kerstbijeenkomst in Tegelen. Hiermee sluiten we het muzikale jaar af waar we met veel plezier op terug kunnen kijken.

OKTOBER 2011

We worden vaak gevraagd omdat we naast een prachtig stuk muziek, vooral ook veel sfeer meebrengen. Zo ook voor dit tuinfeest in Asten ter ere van een 25 jarig huwelijk. Het werd echt swingen later op de avond….of was het al nacht….?

SEPTEMBER 2011

Het Culturele seizoen in Venlo wordt elk jaar geopend met “De Ouverture”; een weekend lang cultuur snuiven en inspiratie opdoen. Take a seat bezorgde bezoekers en vrijwilligers van het Toon Hermanshuis een sfeervolle zondagmiddag.

AUGUSTUS 2011

Een dorpsplein in Reuver wordt een weekend omgetoverd tot feestplein voor de buurt met een grote tent met podiumwagen. Take a seat verzorgt er een optreden voor een enthousiast publiek die vanonder hun paraplu’s een en al oor zijn.

JULI 2011

De Serumse Fiste zijn een begrip in de omgeving. In de grote tent betrad Take a seat het podium om het publiek te trakteren op een gezellige middagje muziek onder het genot van een goed glas bier.

MEI/JUNI 2011

In het voorjaar hebben we enkele keren in besloten kring de gasten verwend met onze harmonische klanken.

APRIL 2011

Ons 'huiskamerconcert' Take a seat on Easter afternoon op 2e paasdag in Baarlo wordt een hoogtepunt. Hierbij maken we video- en geluidsopnames die zullen gaan dienen als promotie materiaal. Helaas is dit evenement alleen voor genodigden gezien de beperkte capaciteit. Het opgenomen promotie materiaal zal uiteraard op onze website gepubliceerd worden.

MAART 2011

We zijn geboekt voor diverse leuke optredens; zowel in besloten (huiselijke) sfeer, als openbaar voor een groter publiek. Onder het menu Agenda vind u meer details.

 

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.