Recencies PDF Afdrukken E-mailadres

2011 - Vocal group Brits

Take a Seat, een popgroep uit de omstreken van Venlo bracht een geheel eigen interpretatie van muziek. Hun easy listening muziek veroorzaakte een golf van herkenning bij de luisteraars. “All around my head” klonk a capella als een hommage aan de sixties. De broertjes Jacobs wisten met hun bandleden de zaal in vervoering te brengen.
(bron)

Ongecensureerde reacties:

Complimenten! Beste muzikanten, Ik heb ontzettend genoten van jullie gisteravond in de blokhut te Mill, bij het afscheid van Jos van MEE. Ik weet jullie te vinden als ik een feestje of gelegenheid heb. Huisconcert tegoedbon>> fantastisch idee.. Heerlijk ook om Jos zo in zn passie te zien>>. Muziek is van het hart>> ik weet het.. Succes verder en wie weet tot somewhere>> Ierse songs zijn trouwens ook geweldig. Ik raad jullie aan een tour te doen langs de westkust van Ierland>> pubs enzo>> fantastisch. Ring of kelly bv.
Met vriendelijke groet
(Diny Wenting)

Kerstviering van de Zorggoep: Wat een optreden bij de Kerstviering van de Zorggoep gisteren. Geweldig!!! Supermiddag gehad, dankzij jullie Kei-Goeie optreden. Dankjewel!

Wat een feest! 1 oktober was het zover. We vierden dat we 25 jaar getrouwd waren. De hele organisatie lag bij onszelf en dat gaf ons natuurlijk ook de gelegenheid om zelf de muziek te regelen. Take a Seat stond boven aan ons lijstje en wat een geluk dat ze konden en wilden spelen bij ons. En wat een feest is het geweest! Het was mede dankzij Take a Seat een geweldige avond. Het enthousiasme van de band en de herkenbaarheid van de muziek zorgden voor een zeer geslaagde avond. Er werd regelmatig gevraagd of je "die band" zo kon inhuren en waar we ze vandaan hadden gehaald. Kortom; Jos, Bert, Dominique, Ellis en Jan: hartstikke bedankt, zonder jullie was het niet zo gezellig geweest!
(Hans en Paula)

BBQ in Quatre bras:
We hadden 10 juni bbq in Quatre bras met live muziek van Take a Seat. We hebben enorm genoten van jullie muziek. Ga zo door. Echt geweldig met leuk repertoir en gevarieerde muziek.
(Peter)

In één woord GEWELDIG: Ellis, Jan, Dominique, Bert, Jos en Rik, jullie zijn stuk voor stuk kanjers! Echt muzikaal talent van topkwaliteit! Ons personeelsfeestje in Horst was helemaal af. Hartelijk bedankt voor de gezellige avond.
(Hugette)

Bedankt! Uit de vele positieve reacties van de bezoekers hebben we mogen opmaken dat ons jubileumconcert van gisteren zeer gewaardeerd is. Het publiek heeft genoten. Uiteraard is dit mede te danken aan jullie fantastische optreden, waarvoor wij dan ook onze dank uitspreken. Wij wensen jullie nog veel succes met toekomstige optredens en vonden het fijn met jullie te hebben mogen samenwerken. Nogmaals dank.
(Jacq Bouten, secretaris Vocalgroup Brits)

Nieuwe fan: Wat een geweldige kerstviering, mede door jullie prachtige muziek en zang was het een heel geslaagd feest.Ik wil nog wel meer van jullie horen.
(What's Up)

Feest in Goirle met Take a Seat: Op 10 oktober vierden wij samen onze 60e verjaardag. Daarvoor hadden we Teak a seat"" gevraagd. Bert is  een broer van mij en wij hadden de band al eerder gehoord in de Herberg in Belfeld, dus die keuze was niet zo moeilijk. Geweldig, wat een heerlijke sfeer. ook omdat de gasten mee konden doen met de kleine instrumenten die de band had meegebracht. Nogmaals onze dank aan de bandleden.
(Paul en Gonnie Nijskens)

A day in the park: Wij hebben heel erg van jullie genoten tijdens "A day in the park" in Venlo. Jullie waren super. En nog extra bedankt voor het "unplugged" optreden op mijn verjaardag.

Take a Seat maakt indruk in Horn: Op zaterdag 27 juni speelde 'Take a Seat' tijdens ons tuinfeest. Zowel het repertoire als de muzikale kwaliteiten van het vijftal viel zeer in de smaak bij de vele gasten. De aanwezige muzikale kenners uit zowel de lichte als de klassieke muziek waren vol lof. Jan, Ellis, Bert, Karel en Dominique jullie zijn geweldige muzikanten die met dit optreden een extra dimensie aan het feest gaven. 'Take a seat' is rijp voor de grote podia! Van harte bedankt en blijf nog lang muziek maken samen!
(Paula, Frank en Emily)

Genoten! Hallo, leden van Take a Seat. We hebben genoten van jullie optreden bij Frank en Paula gisteren!! Prachtig vertolkte songs. En jullie site is mooi en professioneel.
(Twan en Carin)

Concert den Herberg: Ik was laatst bij Den Herberg aan het werk toen jullie het optreden hadden, nou ik een woord! Super! Misschien tot een volgende x in de Den Herberg.

Laatst aangepast op dinsdag 11 juni 2013 08:42
 

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.