Biografie PDF Afdrukken E-mailadres

Jan Mooren

Doorgewinterde bassist en zanger met een uitstekend muzikaal gehoor. Speelt ook op elektrische contrabas en tin wistle. Jan speelde ook in driemans blues-rock formatie Kinky Boots.

 

 

 

Dominique Tokaya

Een percussioniste met een verbluffend muzikaal en ritmegevoel.  Zij completeert Take a Seat met djembé, snaredrum, bongos, cajun en allerlei belletjes. En haar zang niet te vergeten.

 

 

 

Bert Jacobs

Gitarist en zanger. Pielde al op z'n achtste net zolang op een speelgoedgitaar om de tonen van 'Apache' van de Shadows te imiteren. Zowel de ervaring als het assortiment instrumenten is gegroeid maar het principe van muziek maken bleef hetzelfde: met je hart en je oren! Speelde vroeger (met broer Jos) in easy-listening band Gandalph en later (met Ellis) bij McVille countryband als pedalsteel- en akoestisch gitarist en zanger.

 

Ellis Vercoulen

Leadzangeres met zeer ruime ervaring; in het verleden bij rockband Colorado en (samen met Bert) bij McVille countryband. Ook stond zij bij coverband Get Ready en Link op de voorgrond. Bij Take a Seat vult Ellis haar leadzang aan met percussie-instrumenten zoals onder andere beatring, woodblock en claves.

 

 

Jos Jacobs

De basis van Jos' gitaarspel is al in zijn prille jeugd gelegd met lessen klassiek gitaar. Verdere muzikale ontwikkelingen heeft hij opgedaan in de band Gandalph, als begeleidingsgitarist in een theatergezelschap en in allerlei gelegenheidsformaties; dit laatste vaak met broer Bert. Met een solide basis op gitaar heeft Jos zich verder ontwikkeld op mandoline wat zeer goed past in de stijl van Take a Seat.

 

 

 

Laatst aangepast op zondag 30 oktober 2016 15:20
 

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.