Take a Seat Thuisconcert PDF Afdrukken E-mailadres

……een uniek cadeau voor de echte muziekliefhebber!

Nu een unieke mogelijkheid om een persoonlijk muzikaal cadeau te geven:

Take a Seat Thuisconcert Tegoedbon

  • Unplugged live muziek*
  • 45 minuten durend privé-arrangement
  • Bijvoorbeeld voor een verjaardag, jubileum of een tuinfeest
  • Repertoire, eventueel ‘thema’ in overleg mogelijk
  • Datum in overleg te bepalen
  • Prijs afhankelijk van omstandigheden (o.a. geluidsversterking* en reisafstand)

*Unplugged (onversterkt) alleen mogelijk voor kleine gezelschappen (max. 10 personen). Wij beschikken over een zeer compacte maar uitstekend klinkende geluidsset. Uit ervaring weten we dat met deze versterking de muziek van de band veel beter tot zijn recht komt en dat verdient het publiek.

Mogelijke thema's voor het Take a Seat Thuisconcert

Take a Seat heeft een zeer breed repertoire aan popsongs te bieden. Afhankelijk van de wensen kan een thuisconcert 'een gevarieerde greep' uit deze songs zijn, maar ook een 'thema' is mogelijk: Romantisch, Evergreens, Actueel, Stevig, Vocaal of Fun. Informeer naar de mogelijkheden.

Take a Seat Thuisconcert Tegoedbon bestellen

Stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en vermeld daarbij TAS Thuisconcert met je wensen en gegevens, zoals je postadres. Je krjigt dan spoedig een reactie en de betalingsgegevens doorgestuurd. Zo gauw de betaling is afgerond, krijg je per omgaande de unieke tegoedbon toegestuurd. De échte live-muziekliefhebber zal dit unieke cadeau zeker waarderen!

Reactie

“Het was een complete verassing voor het team dat deze band een thuisconcert kwam geven. Tijdens het zeer gevarieerde optreden in de huiskamer, met afwisselend swingende en rustige “kleine” songs, stond alle collega’s het ene moment te swingen rond de dinertafel en het volgende moment intens in stilte te genieten. Het was geweldig. Vooral al door de uitstraling van de band. Ik zag enthousiasme en veel plezier. Dat maakte het al aangenaam om naar te kijken. Verder paste het thuisconcert bij de sfeer en gezelligheid van het kerstdiner. Het klopte helemaal. Ik zou iedereen dit muzikale cadeau aanraden. Ans

Krantenartikel

Laatst aangepast op zondag 30 oktober 2016 15:21
 

REGISTER

*
*
*
*
*
Fields marked with an asterisk (*) are required.